Stænkplade i glas til køkkenet

Speciallavede stænkplader til industrikøkkener og privat

Stænkplade i glas

De fleste har et billede af de klassiske og uinspirerende, halvrunde stænkplader ved kogepladerne. Så kedeligt behøver det heldigvis ikke at være. Stænkplader i glas fås i alle størrelser, former og farver. Mulighederne er mange sammenlignet med udvalget i de gængse køkkenforretninger. Vores glarmestre leverer altid stilrene stænkplader i glas, til alle køkkentyper.

Vi har mere end 40 års erfaring med alt indenfor glas og glarmester-opgaver. Vi er leveringsdygtige i alverdens specialløsninger, så du får netop den stænkplade i glas, som du drømmer om. Stænkplader i glas er ekstremt hårdføre og tåler høj varme.

Til vindueskarm og badeværelse

Stænkplader i glas hører ikke blot til i køkkenet. Du kan med fordel vælge stænkplader i glas til vindueskarme i dit hjem. Løsningen betyder at du kan have planter og andre genstande stående, uden at vand laver skader på træ eller maling i vindueskarmene. Vindueskarmen kan nemt tørres af med en fugtig klud.

Vi hjælper dig derfor også med at vælge den rigtige stænkplade i glas når du skal indrette dit badeværelse. Hvis du har væghængt toilet, kan du vælge en stænkplade til at dække overfladen på den indbyggede cisterne. Dermed kan du udnytte hylden til blomster, duftpinde e.li. og samtidig nemt holde det rent. Vores glarmester skærer en skarp stænkplade i glas, som passer perfekt og giver et eksklusivt look på badeværelset. Vi hjælper dig med at finde den flotteste stænkplade i glas til at komplimentere dit badeværelse.

Indhent et uforpligtende tilbud

Få 20% på din næste opgave

Vi lever af glade kunder!

Meget tilfreds

Super service, god kommunikation, pænt arbejde, alt ryddet op efter opgaven er udført.
Har brugt CCT-Group til to opgaver nu.

Alt godt

Klare aftaler. Kom til tiden. Gjorde arbejdet ordentligt og ryddede op efter sig. Meget fint!

En god oplevelse

Vi havde rigtig god oplevelse med CCT Group. Vi fik hurtigt tilsendt tilbud, fik opmålet, leveret og opsat. Kun varme anbefalinger herfra.