De fleste har et billede af de klassiske og uinspirerende, halvrunde stænkplader ved kogepladerne. Så kedeligt behøver det heldigvis ikke at være. Stænkplader i glas fås i alle størrelser, former og farver. Mulighederne er mange sammenlignet med udvalget i de gængse køkkenforretninger. Vores glarmestre leverer altid stilrene stænkplader i glas, til alle køkkentyper.

Vi har mere end 40 års erfaring med alt indenfor glas og glarmester-opgaver. Vi er leveringsdygtige i alverdens specialløsninger, så du får netop den stænkplade i glas, som du drømmer om. Stænkplader i glas er ekstremt hårdføre og tåler høj varme.

Til vindueskarm og badeværelse

Stænkplader i glas hører ikke blot til i køkkenet. Du kan med fordel vælge stænkplader i glas til vindueskarme i dit hjem. Løsningen betyder at du kan have planter og andre genstande stående, uden at vand laver skader på træ eller maling i vindueskarmene. Vindueskarmen kan nemt tørres af med en fugtig klud.

Vi hjælper dig derfor også med at vælge den rigtige stænkplade i glas når du skal indrette dit badeværelse. Hvis du har væghængt toilet, kan du vælge en stænkplade til at dække overfladen på den indbyggede cisterne. Dermed kan du udnytte hylden til blomster, duftpinde e.li. og samtidig nemt holde det rent. Vores glarmester skærer en skarp stænkplade i glas, som passer perfekt og giver et eksklusivt look på badeværelset. Vi hjælper dig med at finde den flotteste stænkplade i glas til at komplimentere dit badeværelse.

Indhent et uforpligtende tilbud

Få 20% på din næste opgave allerede i dag.

Indhent et tilbud på stænkplade i glas

Kontakt en glarmester hos CCT-Group og få hurtigt et godt tilbud på en stænkplade i glas til dit køkken. Vi arbejder med alt fra klart til frostet og matteret glas. Det hele afhænger af din indretning, dit køkken og hvad du går og drømmer om.

Ring til os nu, på 40 26 43 26. Du må også gerne udfylde kontaktformularen her på siden eller sende en mail til kontakt@cct-group.dk. Medsend gerne billeder af dit køkken, så kan vi komme med et kvalificeret bud på en stænkplade i glas til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi lever af
glade kunder!

Meget tilfreds

5 stjerner

Super service, god kommunikation, pænt arbejde, alt ryddet op efter opgaven er udført.
Har brugt CCT-Group til to opgaver nu.

– Hanne

Alt godt

5 stjerner

Klare aftaler. Kom til tiden. Gjorde arbejdet ordentligt og ryddede op efter sig. Meget fint!

– TS i Ballerup

En god oplevelse

5 stjerner

Vi havde rigtig god oplevelse med CCT Group. Vi fik hurtigt tilsendt tilbud, fik opmålet, leveret og opsat. Kun varme anbefalinger herfra.

– Sarah

Call Now ButtonRing 40 26 43 26