Hos CCT-Group har vi kompetente, veluddannede og erfarne medarbejdere, der altid leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi har specialiseret os i at levere kundetilpassede løsninger, så hvis du mangler inspiration eller et godt tilbud, er vi altid klar med professionel rådgivning og fornuftige priser.

Vore medarbejdere arbejder hårdt, engageret og kreativt for hurtigt at sætte os ind i nye opgaver og finde frem den løsning, som passer til præcis dine ønsker. Når du benytter CCT-Group, får du en fleksibel samarbejdspartner, der altid står klar med råd og vejledning, uanset om opgaven er stor eller lille. Vores mange år i branchen gør os i stand til at give dig kreativ sparring på din glarmesteropgave.

Indhent et uforpligtende tilbud

Få 20% på din næste opgave allerede i dag (gælder ikke døre og vinduer)

Vi lever af
glade kunder!

En god oplevelse

Facebook stjerner

Vi havde rigtig god oplevelse med CCT Group. Vi fik hurtigt tilsendt tilbud, fik opmålet, leveret og opsat. Kun varme anbefalinger herfra.

Sarah

Meget tilfreds

Facebook stjerner

Super service, god kommunikation, pænt arbejde, alt ryddet op efter opgaven er udført.
Har brugt CCT-Group til to opgaver nu.

Hanne

Alt godt

Facebook stjerner

Klare aftaler. Kom til tiden. Gjorde arbejdet ordentligt og ryddede op efter sig. Meget fint!

TS i Ballerup
Call Now ButtonRing 40 26 43 26
Info ifm. Coronavirus: Vi arbejder som normalt, men tager forholdsreglerne alvorligt. Vi giver derfor ikke hånd, medbringer håndsprit på opgaver, holder 1 meters afstand og arbejder helst i et andet rum end kunden. Ring ved spørgsmål!
+