Professionelle til fingerspidserne

Hos CCT-Group har vi kompetente, veluddannede og erfarne medarbejdere, der altid leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi har specialiseret os i at levere kundetilpassede løsninger, så hvis du mangler inspiration eller et godt tilbud, er vi altid klar med professionel rådgivning og fornuftige priser.

Vore medarbejdere arbejder hårdt, engageret og kreativt for hurtigt at sætte os ind i nye opgaver og finde frem den løsning, som passer til præcis dine ønsker. Når du benytter CCT-Group, får du en fleksibel samarbejdspartner, der altid står klar med råd og vejledning, uanset om opgaven er stor eller lille. Vores mange år i branchen gør os i stand til at give dig kreativ sparring på din glarmesteropgave.

Hos CCT-Group er vi betyder det noget for os at kunne stå inde for det arbejde vi leverer. Derfor arbejder vi udelukkende med samarbejdspartnere hvis arbejde vi kan stå inde for kvaliteten af. Vi er stolte af blandt andet at arbejde sammen med Septum og Silton.

Indhent et uforpligtende tilbud

Få 20% på din næste opgave allerede i dag.

Vi lever af
glade kunder!

Meget tilfreds

5 stjerner

Super service, god kommunikation, pænt arbejde, alt ryddet op efter opgaven er udført.
Har brugt CCT-Group til to opgaver nu.

– Hanne

Alt godt

5 stjerner

Klare aftaler. Kom til tiden. Gjorde arbejdet ordentligt og ryddede op efter sig. Meget fint!

– TS i Ballerup

En god oplevelse

5 stjerner

Vi havde rigtig god oplevelse med CCT Group. Vi fik hurtigt tilsendt tilbud, fik opmålet, leveret og opsat. Kun varme anbefalinger herfra.

– Sarah

Call Now ButtonRing 40 26 43 26