Glasværn med grundig montering

Kundetilpassede glasværn til private hjem og erhvervslokaler

Glasværn

Ønsker du at sikre din terrasse, hems eller trappe? Med elegante glasværn, kan du øge sikkerheden og opnå langt bedre udnyttelse af dine kvadratmeter i forhold til tykke gelændere i træ e.li. Samtidigt får du en specialdesignet løsning, som tillader højere lysindfald og får terrasse eller bolig til at fremstå større end med andre løsninger.

Vi har mere end 40 års erfaring med glarmester-opgaver og er aldrig stoppet med at forny vores metoder og teknikker. Vi er derfor overbeviste om, at du vil være yderst tilfreds med dit nye glasværn, i mange år.

Terrasser med udsigt eller privatliv

For at få fuldt udbytte af udsigten fra din terrasse, bør du vælge et klart glasværn. Hvis du derimod ønsker mere privatliv, kan du vælge at få et glasværn med matteret eller frostet glas. Vores glarmestre yder exceptionel rådgivning, så du ender ud med en løsning, som komplimenterer designet på dit hus eller din lejlighed.

Vi leverer specialdesignede løsninger med glasværn, til både private og erhverv. Hos CCT-Group løfter vi enhver opgave, uanset omfang og kompleksitet. Vi sætter en ære i at levere gennemarbejdede glasværn til alt fra små altaner til store tagterrasser, og alt ind imellem.

Glasværn og havudsigt

Indhent et uforpligtende tilbud

Få 20% på din næste opgave

Få en skarp pris på glasværn

Nu kan du forkæle dig selv og din bolig med smukke glasværn, specialfremstillet og monteret med største grundighed. Vores kompetencer dækker over glasværn og en lang række relaterede produkter og ydelser. Med vores rådgivning og ekspertise, får du et glasværn, som lever op til dine forventninger og drømme.

Tøv ikke med at udfylde vores kontaktformular eller send os en mail på kontakt@cct-group.dk. Din henvendelse vil straks blive besvaret af en erfaren glarmester. Vi sidder også klar til at besvare din henvendelse på telefon 40 26 43 26.

Vi lever af glade kunder!

Meget tilfreds

Super service, god kommunikation, pænt arbejde, alt ryddet op efter opgaven er udført.
Har brugt CCT-Group til to opgaver nu.

Alt godt

Klare aftaler. Kom til tiden. Gjorde arbejdet ordentligt og ryddede op efter sig. Meget fint!

En god oplevelse

Vi havde rigtig god oplevelse med CCT Group. Vi fik hurtigt tilsendt tilbud, fik opmålet, leveret og opsat. Kun varme anbefalinger herfra.