Glasvægge til bad

Topmoderne badeværelser til private boliger og erhverv

Glasvægge til bad

Står du foran en totalrenovering eller ønsker du blot at løfte dit badeværelse til nye højder? Alle boligejere ønsker et præsentabelt badeværelse, som de er stolte af at vise frem til husets gæster. Vores mange tilfredse kunder er enige i, at glasvægge til badeværelset, giver et helt andet og langt mere moderne udtryk. Vi tilbyder ligeledes også elegante glasdøre til bad, samt alt andet i indvendige og udvendige bruseløsninger.

Vi kan tilbyde dig gennemtænkte bruseløsninger, som tilpasses og monteres af en erfaren og kompetent glarmester, som sætter en ære i godt håndværk. Kun det bedste resultat er godt nok, for vores kunder. Derfor tager vi dig med i processen fra start til slut.

Du er inde over alle de vigtige beslutninger og vi afdækker alle dine behov og opfylder dine ønsker, når vi leverer dine nye glasvægge til bad. En ny bruseafskærmning i glas kan forvandle dit badeværelse og får samtidigt rummet til at virke større. Vi gør også vores for at dit glas skal forblive krystalklart og ikke kalke til. Derfor tilbyder vi særlige behandlinger med NanoCover, som betyder at din bruseløsning afviser kalk og snavs. Du kan også få løsningen på spray, så dine glasvægge til bad og brusedøre, holder sig pæne i lang tid.

Et populært valg i øjeblikket er New Yorker glasvægge til bad. Vi har leveret og monteret glas med videre til en del bruseløsninger med New Yorker look. Læs mere og se billeder fra projekterne på siden, New Yorker look.

Brusevægge i New York look

Et af vores mest populære produkter er New Yorker brusevægge. Det vil sige brusevægge med sort ramme.

Brusevægge med messingramme er også populært, og ser man lidt på billederne af disse forstår man sikkert hvorfor.

New Yorker looket er meget oppe i tiden, hvilket betyder at vi efterhånden har fremstillet en hel del både brusevægge, vægge og døre i New Yorker looket. Vi bruger samme teknik når vi fremstiller brusevægge med messingramme. Begge dele fremstiller vi iøvrigt på eget værksted, hvilket vil sige at du hos os får en brusevæg specialfremstillet til dine behov.

Brusedøre i glas

Indhent et uforpligtende tilbud

Få 20% på din næste opgave

Det fremtidssikre valg af glasvæg til bad

Hos CCT-Group ønsker vi at være din rutinerede glarmester, som forstår at skabe tidløse og holdbare løsninger i glas. Vores erfaring sikrer, at du får smukke og elegante glasvægge til bad, hvor der er kræset for hver eneste lille detalje.

Vi arbejder med klart, matteret og frostet glas i mange standardstørrelser eller skåret ud efter nøjagtige mål. Uanset hvilken løsning du ønsker, kan vi skaffe og montere varen for dig. Her får du en glarmester, som forstår at skræddersy en særlig bruseløsning til dine behov. Du vil opleve personlig service med stort overskud, samt højeste kvalitet af alt fra materialer til håndværksmæssige detaljer. Dette kombinerer vi med branchens skarpeste priser.

Vi lever af glade kunder!

Meget tilfreds

Super service, god kommunikation, pænt arbejde, alt ryddet op efter opgaven er udført.
Har brugt CCT-Group til to opgaver nu.

Alt godt

Klare aftaler. Kom til tiden. Gjorde arbejdet ordentligt og ryddede op efter sig. Meget fint!

En god oplevelse

Vi havde rigtig god oplevelse med CCT Group. Vi fik hurtigt tilsendt tilbud, fik opmålet, leveret og opsat. Kun varme anbefalinger herfra.