Står du foran en totalrenovering eller ønsker du blot at løfte dit badeværelse til nye højder? Alle boligejere ønsker et præsentabelt badeværelse, som de er stolte af at vise frem til husets gæster. Vores mange tilfredse kunder er enige i, at glasvægge til badeværelset, giver et helt andet og langt mere moderne udtryk. Vi tilbyder ligeledes også elegante glasdøre til bad, samt alt andet i indvendige og udvendige bruseløsninger.

Vi kan tilbyde dig gennemtænkte bruseløsninger, som tilpasses og monteres af en erfaren og kompetent glarmester, som sætter en ære i godt håndværk. Kun det bedste resultat er godt nok, for vores kunder. Derfor tager vi dig med i processen fra start til slut.

Du er inde over alle de vigtige beslutninger og vi afdækker alle dine behov og opfylder dine ønsker, når vi leverer dine nye glasvægge til bad. En ny bruseafskærmning i glas kan forvandle dit badeværelse og får samtidigt rummet til at virke større. Vi gør også vores for at dit glas skal forblive krystalklart og ikke kalke til. Derfor tilbyder vi særlige behandlinger med NanoCover, som betyder at din bruseløsning afviser kalk og snavs. Du kan også få løsningen på spray, så dine glasvægge til bad og brusedøre, holder sig pæne i lang tid.

Et populært valg i øjeblikket er New Yorker glasvægge til bad. Vi har leveret og monteret glas med videre til en del bruseløsninger med New Yorker look. Læs mere og se billeder fra projekterne på siden, New Yorker look.

Det fremtidssikre valg af glasvæg til bad

Hos CCT-Group ønsker vi at være din rutinerede glarmester, som forstår at skabe tidløse og holdbare løsninger i glas. Vores erfaring sikrer, at du får smukke og elegante glasvægge til bad, hvor der er kræset for hver eneste lille detalje.

Vi arbejder med klart, matteret og frostet glas i mange standardstørrelser eller skåret ud efter nøjagtige mål. Uanset hvilken løsning du ønsker, kan vi skaffe og montere varen for dig. Her får du en glarmester, som forstår at skræddersy en særlig bruseløsning til dine behov. Du vil opleve personlig service med stort overskud, samt højeste kvalitet af alt fra materialer til håndværksmæssige detaljer. Dette kombinerer vi med branchens skarpeste priser.

Indhent et uforpligtende tilbud

Få 20% på din næste opgave allerede i dag (gælder ikke døre og vinduer)

Kontakt os og hør mere om bruseløsninger

Kunne du tænke dig den perfekte bruseløsning med glasvægge til bad? Så lad vores glarmester assistere dig med hele projektet, uanset om du er i gang med nybyg, renovering eller blot ønsker har brug for at få udskiftet din nuværende bruseløsning.

Kontakt en glarmester hos CCT-Group ved at ringe på 40 26 43 26. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her på siden, eller sende en mail til kontakt@cct-group.dk. Vi besvarer straks din henvendelse, og begynder at sætte os ind i dine ønsker og drømme. Når du skal have glasvægge til bad, kan du trygt vælge os som din samarbejdspartner. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi lever af
glade kunder!

Meget tilfreds

Facebook stjerner

Super service, god kommunikation, pænt arbejde, alt ryddet op efter opgaven er udført.
Har brugt CCT-Group til to opgaver nu.

Hanne

Alt godt

Facebook stjerner

Klare aftaler. Kom til tiden. Gjorde arbejdet ordentligt og ryddede op efter sig. Meget fint!

TS i Ballerup

En god oplevelse

Facebook stjerner

Vi havde rigtig god oplevelse med CCT Group. Vi fik hurtigt tilsendt tilbud, fik opmålet, leveret og opsat. Kun varme anbefalinger herfra.

Sarah
Call Now ButtonRing 40 26 43 26