Ønsker du at reducere dit klimaaftryk? Vil du spare penge på varmeregningen? Det er slet ikke ligegyldigt, hvilke ruder du benytter i dine vinduer og døre. Du kan opnå et grønnere hus med nye energiruder.

Vi anbefaler på det kraftigste at du investerer i de helt rigtige energiruder, så du opnår et bedre indeklima, og samtidig sparer penge på varmeregningen. Det kan koste dig mange penge, at have utidssvarende vinduer eller at købe for billigt. Du vil samtidig opleve et reduceret behov for opvarmning af boligen, hvilket er et skridt i den rigtige retning for klimaet.

Vores egen, uddannede, energivejleder sørger for at du får miljøvenlige energiruder, som passer perfekt til dine nuværende vinduer og døre. Hvis det er nødvendigt, er vi også leveringsdygtige i materialer og arbejdskraft til komplet udskiftning af vinduer og døre. Vi giver dig vores uforbeholdne anbefaling af energiruder til dit hjem, men leverer og monterer dem samtidigt til yderst konkurrencedygtige priser, på hele Sjælland.

Præcis montering af effektive energiruder

Hos CCT-Group har vi omfattende erfaring med at færdes på byggepladser, ved nybyggeri og totalrenoveringer. Derfor forstår vi vigtigheden af, at levere de nye energiruder til tiden og med de helt nøjagtige mål. Succeskriteriet for os er, at du bliver tilfreds med resultatet og er tryg ved hele processen fra A til Z. Vores glarmestre giver dig altid et uforpligtende tilbud som er alt inklusive, så du kender prisen fra start.

Montering af energiruder kan have betydelig effekt hvis der udskiftes store vinduer, og derfor er vi leveringsdygtige i energiruder, i alle størrelser. Energiruder findes typisk med 2 eller 3 lag glas og er behandlet, så varmen kan trænge ind i, men ikke ud af huset. Dit hus vil altså holde bedre på varmen og det gavner din varmeregning, mens det samtidigt er en positiv påvirkning af miljøet. Om sommeren vil det endda kunne yde modsat effekt og forhindre at boligen overophedes af solens bagende stråler.

Indhent et uforpligtende tilbud

Få 20% på din næste opgave allerede i dag.

Lad os høre fra dig

Tag det første skridt i retning af dine nye, klimavenlige energiruder og begynd straks, at spare penge på din varmeregning. Vi måler gerne op ude hos dig og giver dig et fornuftigt tilbud på energiruder ink. levering og montering m.m.

Udfyld vores kontaktformular her på hjemmesiden eller send en mail til kontakt@cct-group.dk. Du er også velkommen til at ringe direkte til os på 40 26 43 26.
Sammen finder vi de helt rigtige energiruder til din private bolig eller virksomhed. Intet bliver overset eller glemt, når du vælger CCT-Group til at udskifte dine nuværende ruder til energiruder af højeste kvalitet.

Vi lever af
glade kunder!

Meget tilfreds

5 stjerner

Super service, god kommunikation, pænt arbejde, alt ryddet op efter opgaven er udført.
Har brugt CCT-Group til to opgaver nu.

– Hanne

Alt godt

5 stjerner

Klare aftaler. Kom til tiden. Gjorde arbejdet ordentligt og ryddede op efter sig. Meget fint!

– TS i Ballerup

En god oplevelse

5 stjerner

Vi havde rigtig god oplevelse med CCT Group. Vi fik hurtigt tilsendt tilbud, fik opmålet, leveret og opsat. Kun varme anbefalinger herfra.

– Sarah

Call Now ButtonRing 40 26 43 26