Energiruder ved rutineret glarmester

Reducér dit klimaaftryk med energiruder for virksomheder og private

Energiruder

Ønsker du at reducere dit klimaaftryk? Vil du spare penge på varmeregningen? Det er slet ikke ligegyldigt, hvilke ruder du benytter i dine vinduer og døre. Du kan opnå et grønnere hus med nye energiruder.

Vi anbefaler på det kraftigste at du investerer i de helt rigtige energiruder, så du opnår et bedre indeklima, og samtidig sparer penge på varmeregningen. Det kan koste dig mange penge, at have utidssvarende vinduer eller at købe for billigt. Du vil samtidig opleve et reduceret behov for opvarmning af boligen, hvilket er et skridt i den rigtige retning for klimaet.

Vores egen, uddannede, energivejleder sørger for at du får miljøvenlige energiruder, som passer perfekt til dine nuværende vinduer og døre. Hvis det er nødvendigt, er vi også leveringsdygtige i materialer og arbejdskraft til komplet udskiftning af vinduer og døre. Vi giver dig vores uforbeholdne anbefaling af energiruder til dit hjem, men leverer og monterer dem samtidigt til yderst konkurrencedygtige priser, på hele Sjælland.

Montering af vinduer

Indhent et uforpligtende tilbud

Få 20% på din næste opgave

Præcis montering af effektive energiruder

Hos CCT-Group har vi omfattende erfaring med at færdes på byggepladser, ved nybyggeri og totalrenoveringer. Derfor forstår vi vigtigheden af, at levere de nye energiruder til tiden og med de helt nøjagtige mål. Succeskriteriet for os er, at du bliver tilfreds med resultatet og er tryg ved hele processen fra A til Z. Vores glarmestre giver dig altid et uforpligtende tilbud som er alt inklusive, så du kender prisen fra start.

Montering af energiruder kan have betydelig effekt hvis der udskiftes store vinduer, og derfor er vi leveringsdygtige i energiruder, i alle størrelser. Energiruder findes typisk med 2 eller 3 lag glas og er behandlet, så varmen kan trænge ind i, men ikke ud af huset. Dit hus vil altså holde bedre på varmen og det gavner din varmeregning, mens det samtidigt er en positiv påvirkning af miljøet. Om sommeren vil det endda kunne yde modsat effekt og forhindre at boligen overophedes af solens bagende stråler.

Vi lever af glade kunder!

Meget tilfreds

Super service, god kommunikation, pænt arbejde, alt ryddet op efter opgaven er udført.
Har brugt CCT-Group til to opgaver nu.

Alt godt

Klare aftaler. Kom til tiden. Gjorde arbejdet ordentligt og ryddede op efter sig. Meget fint!

En god oplevelse

Vi havde rigtig god oplevelse med CCT Group. Vi fik hurtigt tilsendt tilbud, fik opmålet, leveret og opsat. Kun varme anbefalinger herfra.