Bruseløsninger i glas

Bruseløsninger af topkvalitet til private og erhverv

Bruseløsninger

Når det kommer til bruseløsninger, så kan vi, hos CCT-Group, lave stort set alt. Vi har de rette kompetencer, når der skal laves moderne, holdbare og ikke mindst skræddersyede løsninger i glas. Som din glarmester sørger vi for, at resultatet lever op til dine forventninger.

Hvad enten du er i gang med en komplet renovering eller bare vil finpudse dit badeværelse, kan vi være behjælpelige med bruseløsninger i glas der matcher dit behov. Vi ved hvor rart det er, at have et flot bad, der passer til sin egen livsstil, hvorfor vi også lægger hjertet i alle vores opgaver.

God service og rådgivning i fokus

For os går gode resultater og grundig kommunikation hånd i hånd. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe alle bruseløsninger i samarbejde med kunden. Du har mulighed for selv at vælge materialer, størrelse, mål, farve og lignende. Vi står selvfølgelig klar med rådgivning, hvis du på nogle punkter er i tvivl eller ønsker professionel vejledning.

Der bliver lagt fokus på selv de mindste detaljer, når der skal laves bruseløsninger. Som rutineret glarmester forstår vi at skabe tidløse designs, der løfter badeværelset til nye højder uden at gå på kompromis med kundens behov. Med os i ryggen er du sikker på at få en smuk, elegant og holdbar bruseløsning, hvor alting er gennemtænkt.

Brusedøre i glas

Indhent et uforpligtende tilbud

Få 20% på din næste opgave

Unikke bruseløsninger i skræddersyede mål

Bruseløsninger i glas kan give rummet karakter ud fra kombinationen af størrelse og design af glasset. Vi har mange forskellige muligheder inden for klart, frostet og matteret glas. Hvad enten du skal bruge en standardløsning med traditionelle størrelser eller et mere skræddersyet resultat, har vi de rette kompetencer til at hjælpe. Med dine behov i mente tænker vi kreativt og arbejder engageret uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Få et tilbud på vores bruse­løsninger

Har du lyst til at realisere dine drømme og løfte badeværelset til et nyt niveau? Hvad enten du står midt i en renovering, et nybyggeri eller blot ønsker et flottere badeværelse, tager vi gerne fat om dit projekt.

Tag fat i os på telefon 40 26 43 26, send en e-mail til kontakt@cct-group.dk eller benyt vores kontaktformular her på siden. Vi vender straks tilbage på din henvendelse med svar på eventuelle spørgsmål plus et uforpligtende tilbud. Lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Vi lever af glade kunder!

Meget tilfreds

Super service, god kommunikation, pænt arbejde, alt ryddet op efter opgaven er udført.
Har brugt CCT-Group til to opgaver nu.

Alt godt

Klare aftaler. Kom til tiden. Gjorde arbejdet ordentligt og ryddede op efter sig. Meget fint!

En god oplevelse

Vi havde rigtig god oplevelse med CCT Group. Vi fik hurtigt tilsendt tilbud, fik opmålet, leveret og opsat. Kun varme anbefalinger herfra.